Відкриті лекції

У факультету ІТХіРГБ дуже плідні стосунки із представниками бізнесу та роботодавцями у сфері готельно-ресторанного бізнесу:

Викладачі факультету є членами багатьох професійних асоціацій та організацій, де вони мають можливість знайомитися та спілкуватися із представниками бізнесу (асоціація шеф-кухарів півдня України, міжнародна організація “La Foundation por la Formation Hoteliere”, ГО «Фундація розвитку гостинності» та інші.

Роботодавці приймають активну участь в регулярних Ярмарках вакансій та різних тематичних заходах Факультету (фестиваль BBQ, кулінарні конкурси академії, є членами ГЕК при захисті дипломних проектів та інше).

У склад викладачів кафедр входять практики та відомі ресторатори Одеси

Представники бізнесу регулярно проводять відкриті лекції та майстер-класи для студентів факультету

Неодноразово було проведено фокус-групи, круглі столи та онлайн опитування із представниками бізнесу на тему «Покращення якості навчання» За результатами опитування студентів та випускників 75% працюють за спеціальністю у сфері готельно-ресторанного бізнесу (60% почали працювати за спеціальністю вже з 2го курсу Академії).

Однією з найбільших переваг навчання в ОНАХТ можна вважати налагоджені стосунки та співпрацю із представниками бізнесу. Вже з перших курсів студенти мають змогу регулярно відвідувати практичні екскурсії до відомих ресторанів та готелів Одеси, знайомитись із їх роботою та керівництвом. З іншої сторони представники бізнесу регулярно проводять відкриті лекції для студентів факультету (2-3 рази на місяць). Деякі з них навіть організували та провели персональні практичні курси для самих зацікавлених студентів. Після таких зустрічей всі бажаючі студенти мають можливість пройти стажування у роботодавців.

Leonov-1024x647
Відкрита лекція “Як відкрити ресторан та масштабувати бізнес” Олексія Леонова (Slow Piggy, Pizza&Grill та інші)

Salyem

Авторський практичний курс “Як відкрити ресторан” Даніеля Салєма (Амстердам, Central Bar, Bourbon та інші)

HOTS-1024x550

Семінар на тему “Hotel operations, tactics and strategy” від Dr. Mitja Petelin (Višja strokovna škola za gostinstvo in turizem Maribor)

workshop-1024x682

Семінар на тему “Food tourism: trends and developments” від Dr Elizabeth M. Ineson (Manchester Metropolitan University)

Atlantik

Екскурсія до готельно-ресторанного комплексу “Атлантік”

hotel-de-paris

Екскурсія до “Hotel de Paris”

Hungry

Екскурсія до кафе #Hungry

—————————————————————————

Архів відкритих лекцій

14sepr2022-lavreshin

————————————————

12sept2022-dubenuk1

Запис лекції можна передивитись за посиланням – https://youtu.be/siUdJwh-Tec

————————————————————————————————————————-

3sept2022-valigurskiy-fb

Запис лекції можна передивитись за посиланням – https://youtu.be/MxAwSagi-Lc

 

zorin

Запис лекції Максима Зоріна у Youtube – дивитись

черветти2

2021-09-21_00-07-34 2021-09-21_00-06-52