Навчальні дисципліни

На факультеті реалізовано сучасний підхід до навчального процесу:

  • Навчання з управління готелем на віртуальних симуляторах бізнес-процесів НОТS (вперше в Україні з 2017р).
  • Робота в консалтинговій групі готельно-ресторанного бізнесу з реальними проектами.
  • Тренінги, семінари та майстер-класи від відомих рестораторів, шеф-кухарів і готельєрів.
  • Сучасна матеріально-технічна база з професійною кухнею, комп’ютерним класом, лабораторією барної справи і віртуальними симуляторами бізнес-процесів.

ЦІКАВІ ПРОГРАМИ ПІДГОТОВКИ І ДИСЦИПЛІНИ: Організація готельного і ресторанного бізнесу, кулінарне мистецтво, барна справа, основи роботи сомельє, стратегічний менеджмент і маркетинг, електронний бізнес, технології продуктів ресторанного господарства, харчові технології, кейтеринг, автоматизовані системи управління підприємствами ресторанного господарства, управління якістю продукції на підприємствах ресторанного і готельного господарства, проектування підприємств ресторанного та готельного господарства.

ЦІКАВИЙ ТА ПРИКЛАДНИЙ ДИПЛОМ кожного студента – це реальний проект СВОГО ресторану, готелю, готельно-ресторанного комплексу з повним комплектом документації, бізнес-планом і концепцією.

На факультеті створені сучасні спеціалізовані навчальні лабораторії:

  • Лабораторія «Здорового харчування»;
  • Лабораторія «Організація ресторанної справи»;
  • Лабораторія «Організація готельної справи»;
  • Лабораторія «Барна справа і сомельє»;
  • Лабораторія «Кулінарного мистецтва»;
  • Кабінет проектування і дизайну ресторанів, готелів та туристичних ком-плексів з мультимедійним обладнанням;
  • Комп´ютерний клас оснащений сучасним професійним програмним забезпеченням з автоматизації роботи ресторану і готелю.

Більш детально ознайомитися з дисциплінами кожної спеціальності можна на сайтах випускових кафедр: